Apparaten en accessoires
Japanse kip curry
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.8 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
9.79 g
Vezels
11.35 g
Koolhydraten
29.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Pekingeend
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Vissticks met tomatensaus
50min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Kip met amandelen
25min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min